Home
Home » Lifestyle » Vinhomes Smart City
Vinhomes Smart City Apk

Vinhomes Smart City 2.0 APK + OBB

  • Version: 2.0
  • File size: 173.10MB
  • Requires: Android 4.0+
  • Package Name: com.Holomia.VinhomeSmartCity
  • Developer: VNi Co.,ltd
  • Updated: September 12, 2019
  • Price: Free
  • Rate 4.80 stars – based on 487 reviews
The description of Digital World Vinhomes Smart City

We provide Vinhomes Smart City 2.0 APK + OBB file for Android 4.0+ and up. Vinhomes Smart City is a free Lifestyle app. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Vinhomes Smart City 2.0 APK + OBB without any modifications.

The average rating is 4.80 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Vinhomes Smart City then you may visit VNi Co.,ltd support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Vinhomes Smart City is the property and trademark from the developer VNi Co.,ltd.

3D/VR/AR Smart360.
Trải nghiệm sinh động dù ở bất kỳ đâu.

Trong thế giới số ngày nay, có cách giúp con người dễ dàng tiếp cận những không gian mới, những trải nghiệm mới, kết nối không còn khoảng cách thời gian và không gian mà không phải di chuyển, giúp họ tiết kiệm thời gian, giữ gìn sức khỏe. Tất cả điều đó được thực hiện thông qua công nghệ 3D/ Thực tế tăng cường và Virtual tour 360.

Xin mời bạn trải nghiệm ứng dụng Smart360 khám phá công trình kiến trúc ảo. Sau khi cài đặt ứng dụng, cả không gian rộng lớn đã nằm trong lòng bàn tay bạn.

-Công nghệ thực tế tăng cường (AR) với khả năng đưa mô hình 3D ảo ra môi trường thật và tương tác xoay – thu – phóng trực quan.

-Tính năng Virtual tour 360 giúp người dùng thấy trọn vẹn 360 độ không gian một cách sinh động. Người xem có thể di chuyển đến những điểm nhìn đã được lựa chọn, khám phá các không gian theo cách của mình.

Chúc bạn có những trải nghiệm thú vị với Smart360.

Show More