Home
Home » Entertainment » Albanian TV - Shqip TV
Albanian TV - Shqip TV Apk

Albanian TV - Shqip TV 1.0 APK

  • Version: 1.0
  • File size: 4.97MB
  • Requires: Android 4.0.3+
  • Package Name: com.albanian.tvshqip
  • Developer: VG_Studio Inc.
  • Updated: October 13, 2018
  • Price: Free
  • Rate 4.90 stars – based on 105 reviews
What's new

Ne kemi Nevoj Per Mbeshtetjen Tuaj! Do Na japish 5yje ne "Play Store" ?

The description of Digital World Albanian TV - Shqip TV

We provide Albanian TV - Shqip TV 1.0 APK file for Android 4.0.3+ and up. Albanian TV - Shqip TV is a free Entertainment app. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Albanian TV - Shqip TV 1.0 APK without any modifications.

The average rating is 4.90 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Albanian TV - Shqip TV then you may visit VG_Studio Inc. support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Albanian TV - Shqip TV is the property and trademark from the developer VG_Studio Inc..

Aplikacioni ALBANIAN TV ju mundëson të:

• Shikoni Kanale Shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni AlbanainTV? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në Facebook - https://m.me/AlbanianTVapp

Nese programi ka probleme, jeni te lutur te shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobshme. Vetem me ndihmen tuaj, ky aplikacion mund te behet me i mire, e te arrije nivele me te larta.

Show More