Home
Home » Educational » Femija Musliman
Femija Musliman Apk

Femija Musliman 1.0 APKs

  • Version: 1.0
  • File size: 6.85MB
  • Requires: Android 4.4+
  • Package Name: com.arsye.femijamusliman
  • Developer: arsye
  • Updated: April 07, 2021
  • Price: Free
  • Rate 5.00 stars – based on 6 reviews
The description of Digital World Femija Musliman

We provide Femija Musliman 1.0 APKs file for Android 4.4+ and up. Femija Musliman is a free Educational game. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Femija Musliman 1.0 APKs without any modifications.

The average rating is 5.00 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Femija Musliman then you may visit arsye support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Femija Musliman is the property and trademark from the developer arsye.

Esselamu alejkum ue rahmetullahi ue berakatuhu!

Aplikacioni "Fëmija musliman" ofron këtë aplikacion për të mësuar rreth fesë sonë, Islame përmes tri llojeve të lojërave.

Gjej fjalët ka dyzet (40) lojëra të ndara në fjalë nga temat elementare të fesë sonë.
Rendit fjalët përbëhet nga 300 fjali të haditheve përmbledhëse profetike. 70 fjalitë e fundit janë lutje nga lutjet më të njohura.
Kuizi ndahet në tri tema me gjithsej 340 pyetje. Fillon me kuiz të përgjithshëm prej 150 pyetjesh, pastaj nga sira me 100 pyetje dhe pyetjet tjera nga jeta e profetëve.

Nga Allahu kërkojmë sukses!

Show More