Home
Home » Educational » Rritu e mëso
Rritu e mëso Apk

Rritu e mëso 1.0.1 APKs

  • Version: 1.0.1
  • File size: 29.36MB
  • Requires: Android 6.0+
  • Package Name: com.industriafilm.rrituemeso
  • Developer: Rritu e Meso
  • Updated: May 29, 2021
  • Price: Free
  • Rate 5.00 stars – based on 29 reviews
The description of Digital World Rritu e mëso

We provide Rritu e mëso 1.0.1 APKs file for Android 6.0+ and up. Rritu e mëso is a free Educational game. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Rritu e mëso 1.0.1 APKs without any modifications.

The average rating is 5.00 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Rritu e mëso then you may visit Rritu e Meso support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Rritu e mëso is the property and trademark from the developer Rritu e Meso.

Rritu e Mëso është një platformë edukative që ofron materiale të ndryshme edukative për fëmijët në gjuhën shqipe. Përmes këtyre materialeve, fëmijët mund të mësojnë dhe të argëtohen në të njëjtën kohë.

Në këtë aplikacion mund të gjeni lojëra, video, përralla, këngë, audio, kuize, enigma, ngjyrosje figurash, etj.
Këto lojëra të përshtatshme u sigurojnë fëmijëve mundësi të ushtrojnë kreativitetin e tyre, të mësojnë emërtimet e kafshëve, të perimeve, të dëgjojnë përralla në gjuhën shqipe, të mësojnë fjalë të reja, të mësojnë tingujt dhe shkronjat në gjuhën shqipe etj.

Show More