Home
Home » Strategy » Én Kicsi Tescóm
Én Kicsi Tescóm Apk

Én Kicsi Tescóm 1.16.14 APK

  • Version: 1.16.14
  • File size: 34.17MB
  • Requires: Android 4.4+
  • Package Name: com.possiblegames.tesco
  • Developer: Tesco Stores
  • Updated: April 24, 2020
  • Price: Free
  • Rate 3.90 stars – based on 12052 reviews
The description of Digital World Én Kicsi Tescóm

We provide Én Kicsi Tescóm 1.16.14 APK file for Android 4.4+ and up. Én Kicsi Tescóm is a free Strategy game. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Én Kicsi Tescóm 1.16.14 APK without any modifications.

The average rating is 3.90 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Én Kicsi Tescóm then you may visit Tesco Stores support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Én Kicsi Tescóm is the property and trademark from the developer Tesco Stores.

Mostantól Clubcard pontokat is gyűjthetsz a játékon keresztül!

A világon az elsők között exkluzív betekintést nyerhetsz a Tesco világába, építsd és szépítsd a Tescódat és játssz jót a barátaiddal.

Tesco Timi bevezet a Tesco világába, megmutatja, hogy mi mindennek kell teljesülnie ahhoz, hogy a Tescódat működtetni tudd. Építsd ki az Árufogadót, töltsd fel az árukészleted, rendezd be az üzletteret, és dekoráld ki a Tescód! Nemcsak a vásárlók mondanak véleményt az üzletedről, a barátaiddal is meg tudjátok nézni egymás Tescóját és kereskedni is tudtok egymással.

Az én kicsi Tescóm minden napra remek szórakozást nyújt, névől ismered az összes betérő vásárlót és neked kell kitalálnod, hogy mit keresnek, ez alapján rendelsz árut!

Tarts lépést az igazi Tescóval! A szezonális termékeket te is kiteheted a saját boltodban!

Én Kicsi Tescóm játékelemek:
- közösség játék, versenyezz a barátaiddal
- több, mint 100 szint
- több mint 80 karakter
- ranglista, a heti slágertermékek értékesítése alapján

Tartsd nyitva a szemed bevásárlás közben, figyelj a limitált szériás termékekre, a saját boltodban is megtalálhatod őket!

Én Kicsi Tescóm technikai leírás:
- Azon kevés játékok egyike, mely offline módban is játszható!
- Facebook kapcsolat
- Multiplayer

Show More