Home
Home » Trivia » Mr lampy Malaysia
Mr lampy Malaysia Apk

Mr lampy Malaysia 7.3.3z APK

  • Version: 7.3.3z
  • File size: 18.77MB
  • Requires: Android 5.0+
  • Package Name: com.wazminigamereview.mrlampymalaysia
  • Developer: wish multimedia productions
  • Updated: October 23, 2019
  • Price: Free
  • Rate 5.00 stars – based on 6 reviews
The description of Digital World Mr lampy Malaysia

We provide Mr lampy Malaysia 7.3.3z APK file for Android 5.0+ and up. Mr lampy Malaysia is a free Trivia game. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Mr lampy Malaysia 7.3.3z APK without any modifications.

The average rating is 5.00 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Mr lampy Malaysia then you may visit wish multimedia productions support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Mr lampy Malaysia is the property and trademark from the developer wish multimedia productions.

Mr lampy Rises ID adalah permainan percuma yang dapat menyegarkan minda anda. Seperti ketika kegelapan naik kita diberi cahaya dari Mr lampy Rises ID.
Apa yang saya akan lakukan ialah menyelesaikan permainan ini dan tunggu kemas kini seterusnya. Itulah sebabnya permainan percuma ini mempunyai nama Rises.

Terdapat banyak soalan dan perkataan yang sangat sukar dijawab. Untuk itu jika kalian boleh menjawab soalan di Permainan Mr Lampy, Kami akan melakukan dan memberi selamat kepada anda dengan menyorakkan slogan kami iaitu HOLE-HOLE-HOLE.

Kenapa terdapat kata ID di dalam nama game Mr lampy ini, ID merupakan singkatan dari Indonesia yang bertujuan untuk mengetahui bahawa Permainan percuma ini dikhususkan untuk negara indonesia saja.

CIRI GAME MR LAMPIRAN RISES ID
- Terdapat perkataan teka-teki dengan jawapan yang sangat lucu jika anda berjaya menjawabnya
- Mendapatkan Point apabila anda berjaya menjawab petanyaan dari Mr Lampy RISES ID yang berguna untuk membuka jawapan level selanjutnya jika anda tidak boleh menjawab tebak kata di game percuma ini.
- Boleh bermain dengan rakan-rakan
- Jika anda mendapat kesulitan dalam meneka kata, anda boleh menggunakan ciri ASK FRIEND untuk membantu menjawab Tebak Kata di Mr lampy Rises ID kepada rakan anda.
- Jangan lupa share dan katakan slogan MR LAMPY RISES ID iaitu HOLE-HOLE-HOLE sebanyak 10 kali jika anda berjaya menjawabnya.

Kenapa Slogan Permainan percuma ini menggunakan kata HOLE-HOLE-HOLE-HOLE-HOLE-HOLE-HOLE-HOLE-HOLE-HOLE sepuluh kali. Iaitu adalah ungkapan perasaan gembira apabila dapat menjawab tebak kata di Mr Lampy Rises ID, Yang Seperti bangkit dari lubang dan juga kata RISES iaitu naik dari lubang kegelapan menuju cahaya.

Sokongan Mr. Lampy Rises ID dengan Download and Play

Apa yang paling penting apabila anda bermain Encik lampy Rises ID
- 1. Holee-Holee-Holee-Holee-Holee-Holee-Holee-Holee-Holee-Holee 10 kali
- 2. RISIKO Otak (Pemikiran meningkat)
- 3. Analisis Meningkat (Peningkatan Analisis)
- 4. Senyum Meningkat (Senyum anda bertambah)
- 5. Funny Rises (gembira anda bertambah)
- 6. Meningkat Lama (Umur anda meningkat kerana senyuman dan kebahagiaan anda)

Terima kasih kerana menyokong Encik Lampy Rises ID
Salam Mr Lampy HOLE-Holee-HOLE-Holee-HOLE-Holee-HOLE-Holee

Selain Hole dan Holee Mr lampy Rises ID juga melakukan kata kata khas iaitu hago-hagoo-hago-hagoo-hago-hagoo.
Hago perkataan dalam bahasa Sepanyol bermakna dalam bahasa Indonesia atau Id yang akan saya lakukan. Jadi, mari selesai permainan ini dan tunggu kemas kini seterusnya Encik risy ID.
Salam Mr lampy Rises ID dan katakan slogan HOLE-Holee-HOLE-Holee-Hago-HAGOO-hago-hagoo-hago-hagoo-hago-hagoo

TERSERAH ORANG GILA BEBAS HOLE-Holee-Holee-HOLE-Holee-HAGO-HAGOO-HAGO-HAGOO-HAGO-HAGOO-HAGO-HAGOO-HAGO-HAGOO-HAGO-HAGOO-HAGO-HAGOO

JANGAN PADA RIBUT, AKAN SAYA LAKUKAN, ADU DOMBA ADU DOMBA SEPERTI LAGU DANGDUT INDONESIA ATAU ID
TERSERAH ORANG GILA BEBAS, lagu dangdut gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang, gali lubang tutup lubang.LUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lUBANG-lubang- LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG-LUBANG.
WONG EDAN PERCUMA

Show More