Home
Home » Lifestyle » Digihelppari
Digihelppari Apk

Digihelppari 1.0.0 APK

  • Version: 1.0.0
  • File size: 53.09MB
  • Requires: Android 5.0+
  • Package Name: fi.gamu.digihelppari
  • Developer: theFIRMA
  • Updated: May 31, 2021
  • Price: Free
  • Rate 4.80 stars – based on 374 reviews
The description of Digital World Digihelppari

We provide Digihelppari 1.0.0 APK file for Android 5.0+ and up. Digihelppari is a free Lifestyle app. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Digihelppari 1.0.0 APK without any modifications.

The average rating is 4.80 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Digihelppari then you may visit theFIRMA support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Digihelppari is the property and trademark from the developer theFIRMA.

Digihelppari on erityisesti puhelimessa käytettäväksi kehitetty mobiilisovellus, joka on tarkoitettu neuropsykiatrisia häiriöitä omaaville henkilöille, erityisesti nuorille. Arjen hallintaa tukevan sovelluksen keskiössä on älykäs kalenteri, joka muistuttaa tapaamisista, tehtävistä ja suunnitelmista ja sen lisäksi seuraa niiden toteutumista, tsemppaa ja motivoi mukavalla tavalla käyttäjäänsä. Kalenteriin voi laittaa myös muistutuksia itselle tärkeistä asioista, kuten rauhoittumisesta, omasta ajasta tai lääkkeiden otosta.

Kalenterissa on suomenkielinen käyttöliittymä, jossa on valittavana paljon erilaisia väri- ja äänimaailman vaihtoehtoja. Pelillisyyttä lisäävät hauskat avatarhahmot, joita käyttäjä voi lisätä ja muokata omaan profiiliinsa ja näin motivoitua yhä paremmin sovelluksen käyttöön.

Käyttäjä hallinnoi itse täysin tätä avustajaansa, mutta hän voi halutessaan antaa vaikkapa asumispalvelutyöntekijälle tai jollekin omaiselleen oikeuden asettaa merkintöjä siihen. Tavoitteena on lisätä tukea tarvitsevan ihmisen valinnan vapautta tuen järjestämisessä ja vahvistaa itsenäistä pärjäämistä. Sovelluksen päätavoite on onnistumisen palautteen kautta lisätä nuoren uskoa itseensä ja itsenäistä selviytymistä. Samalla vähenee nuoren riippuvuus toisen henkilön avusta. Tavoitteista voi piirtyä polku, jossa edetään tasolta toiselle.

Arjen hallinnan Digihelppari voi palvella sellaisenaan tai pienin muokkauksin myös muita käyttäjiä kuten mielenterveyskuntoutujia ja esim. epilepsian vuoksi muistamattomuudesta kärsivien ihmisten arjen hallintaa. Alkuvaiheessa kohderyhmänä ja kehittämiseen osallistuvana ryhmänä ovat neuropsykiatrisista häiriöistä kärsivät 16-35 vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset.

Sovelluksen valmistuttua, sitä kokeillaan ja tarvittaessa muotoillaan muille tuen tarvitsijaryhmille.

Kehittäminen tapahtuu yhdessä kohderyhmään kuuluvien henkilöiden, teknologiaosaajien, palvelumuotoilijoiden ja kohderyhmän arkea tuntevien ammattilaisten kanssa.

Kehitysprojektissa pääasiallisena kumppanina toimii Turun Ammattikorkeakoulu.

Show More