Home
Home » Travel & Local » Magyarország a zsebedben
Magyarország a zsebedben Apk

Magyarország a zsebedben 1.0.3 APKs

  • Version: 1.0.3
  • File size: 29.41MB
  • Requires: Android 5.0+
  • Package Name: hu.guideme.hungary
  • Developer: Guide.me Kft
  • Updated: December 07, 2020
  • Price: Free
  • Rate 4.80 stars – based on 320 reviews
The description of Digital World Magyarország a zsebedben

We provide Magyarország a zsebedben 1.0.3 APKs file for Android 5.0+ and up. Magyarország a zsebedben is a free Travel & Local app. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for Magyarország a zsebedben 1.0.3 APKs without any modifications.

The average rating is 4.80 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about Magyarország a zsebedben then you may visit Guide.me Kft support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. Magyarország a zsebedben is the property and trademark from the developer Guide.me Kft.

A Magyarország a zsebedben egy turisztikai applikáció és weboldal páros, mely a belföldön utazni kívánó turisták számára mutatja be Magyarországot, így megkönnyítve az ország felfedezését. A koncepció négy alappillére az online magazin, az interaktív térkép felület, a digitális eKupon felület és az eseménynaptár. Célunk, hogy minden korosztály számára modern megoldást biztosítsunk az ország felfedezésére és a helyi tájékozódásra.

A felületek és funkciók tervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk az átláthatóságra, a funkcionalitásra, a letisztult elemekre, valamint a könnyű és ösztönös használhatóságra, hogy minél szélesebb korosztály számára élvezhető legyen a böngészés akár a weboldalon, akár letöltve használja a Magyarország a zsebedben alkalmazást.

Térkép & helyek
Mondj búcsút a papírtérképnek! A Magyarország a zsebedben interaktív applikáció segítségével 21. századi stílusban utazhatsz, tájékozódhatsz. Partnereinkről, a különböző helyekről fotókkal, leírással karöltve olvashatsz.

Újdonságok & Bakancslistás helyek
A Magyarország a zsebedben online magazin felülete a legfrissebb hírekkel szolgál Magyarországgal kapcsolatban. Csapatunk azon dolgozik, hogy a legminőségibb cikkekkel szolgáljon mind az applikáció, mind a weboldal felületén.

Show More