Home
Home » Finance » OTP Junior Next
OTP Junior Next Apk

OTP Junior Next 2.0.0 APK

  • Version: 2.0.0
  • File size: 37.98MB
  • Requires: Android 5.0+
  • Package Name: hu.otpbank.junior
  • Developer: OTP Bank Nyrt.
  • Updated: June 25, 2020
  • Price: Free
  • Rate 4.10 stars – based on 23 reviews
The description of Digital World OTP Junior Next

We provide OTP Junior Next 2.0.0 APK file for Android 5.0+ and up. OTP Junior Next is a free Finance game. It's easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that ApkPlz only share the original and free pure apk installer for OTP Junior Next 2.0.0 APK without any modifications.

The average rating is 4.10 out of 5 stars on playstore. If you want to know more about OTP Junior Next then you may visit OTP Bank Nyrt. support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright, please contact us. OTP Junior Next is the property and trademark from the developer OTP Bank Nyrt..

Továbbtanulásra készülsz, de még nem vagy benne biztos, hogy merre tovább? Az OTP Junior Next Jövőtervező kérdőívvel most könnyen megtudhatod, hogy mik az érdeklődési köreid, illetve azok az erősségeid, amik majd segíthetnek kiválasztani a hozzád legjobban illő karriert!
Ezen kívül azt is láthatod majd a kérdések megválaszolásával, hogy mennyire bánsz okosan a pénzeddel, mire kell majd figyelned a jövőben! Töltsd ki a tesztet, és kezdd el tudatosan tervezni a továbbtanulást!

Ha pedig fesztiválra, menő cuccokra, mozira, nyaralásra gyűjtögetnél, vagy csak szeretnél egy kis (zseb)pénzt félretenni, akkor az OTP Junior Next alkalmazás okos szűrőfeltételeinek segítségével megtalálhatod az ehhez vezető legjobb utat. Emellett beállíthatsz magadnak célmegtakarítást is, melynek megvalósulását nyomon követheted a bevételeid és kiadásaid alapján.


Technikai feltételek
Android: 5.0 és újabb
iOS: 10.0 és újabb

Junior Next
A Junior Next használatához regisztráció szükséges, melyet az alkalmazás letöltését és megnyitását követően a mobilodon végezhetsz el.

Funkciók:

- Jövőtervező: tudd meg egyszerűen, hogy milyen továbbtanulási lehetőségekben, és lehetséges jövőbeli karrierekben érdemes gondolkoznod!
- Célok: a pénzügyi tudatosság jegyében állíts be magadnak egy megtakarítási célt, hogy a bevételeid és kiadásaid vezetésével követhesd nyomon a teljesülését!
- MoneyBag: nézd meg, hogy várhatóan milyen havi költségekkel kell majd számolnod a tanulmányaid alatt, és tervezz előre!
- Értesítések: legyél képben, hogy hol tartasz a céljaid elérésében!

Show More